madblogger-udfordringen-part-one
I efteråret udfordrede La Cucina Nada en række madbloggere, og udfordringen lød:
“Lav en anden madbloggers opskrift, eller genskab den i en nyfortolkning. Tør du være med?”
Der var stor opbakning i den lukkede gruppe på Facebook, så stor at Mad+Medier skrev om det i deres Nyhedsbrev, og det endte med at hele 54 madbloggere bed på krogen og tog imod udfordringen!
Efter lodtrækningen gik vi alle i tænkeboks, og det kom der nogle meget forskellige bud fra de mange køkkener ud af. Nogle testede blot en opskrift, og skrev deres kommentarer til hvordan opskriften fungerede for dem. Andre valgte at bruge komponenter fra en opskrift på den blog de fik tildelt. Og andre igen valgte helt at genfortolke en opskrift.
Bla blev en rødbedesuppe til en muffin, en simpel pastaret blev tryllet om til en kålrabi ravioli og der var dem der kom sukker og fedtstof i fedtfattige opskrifter, og omvendt. Kødspiseren der måtte kaste sig ud i vegetarens univers. Og dem der formåede at snige både blodpølse og bacon ind i opskrifter med tilhørsforhold i det søde køkken.
Der er stor opbakning til en anden runde, som nok får en lidt anden overskrift, så følg endelig #madbloggerudfordringen – også på Instagram!
Her kan du læse alle indlæggene:
Lækre bløde kanelsnegle med æblemos – Noget i Ovnen
Ananassalvieparfait med mandarin og karamelliseret ananas – Love and Lemongrass
Gulerodscupcakes med vaniljeprikket citronfrosting af hjemmelavet friskost – Det er bare sundt
Okse/grøntsagsboller med tomatsauce – Kogekonens Univers
Grov kartoffeltærte m. rødløg og bacon – Lykkes Mad
Grydestegt kylling med sovs – TildeMa(d)
Pizza med ricotta og spinat – Dyrbys Mad
Græskarcupcake – Cookvalley
Gule macarons – Kogekone
Porter is m.med krystaliseret hvid chokolade, æblesorbet, lidt blodpølse og rålakrids – Charlottes Køkken
Æblemos uden sukker – Sund Mums
Bananmuffins – Opholdsrum
Græskarsirup – Ellevild Madblog
Svinekæber i stout – Sjønnes Mad
Lækre horn med marcipan og chokolade – Anna-Mad
Æbletærte med glutenfri smuldredej – Brændstof
New Zealand snickers bars – Dronningemad
The Memphis Roadhouse experience at home… – Frøken Annes Køkken
Engelske muffin – Hvad skal vi bage?
Sund Chokolademousse, pære med estragon og marengs – MadetMere
Rødfisk på røget reje bisque – Gastromad
Banoffee pie med salt karamel – Matildenspitze
Bagt cheesecake med solbær og lakrids – Sofies Spisekammer
Maple Bacon Pecan Pie… – Klidmoster
And på tre måder – Raavare
Krydret æblesmør – Smag på maden
Grønkålschips med gærflager, tamari og ristet sesamolie – Mia Mad
Appelsinkage med Rosmain & Chili – Kager til kaffen
Kyllingeruller med ost – Ostesnak
Spiced latte chocolate chip cookies – Love and Lemongrass
Barbacoa – Hanne K´s verden
Kålrabi ravioli med svampe, græskarpuré og æblekerner – Food-mad
Krydrede rødbede LCHF cupcakes – Cupkageriget
Snitter – Gastronauten
Klassisk chokolademousse – Sukkerhjerte
SALTED CARAMEL FUDGE BROWNIES – Mit livs kogebog
Veneto gryte med touch av Boef Bourguignon – Mat og Urter
Små Gougéres med Laks og Rygeost – Cozy Cooking
S’mores Cupcakes – Copenhagencakes
American Apple Pie med svinefedt – Jonas Kogebog
Raw bites med dadler og chokolade – MADGLADMAD
Æblemuffins – Lemon she said
Mochaccino parfait m. chokoladecrme og ristede hasselnødder – La Cucina Nada
Fra initiativtageren skal lyde et kæmpe stort TAK.