madblogger-udfordringen-part-one

MadbloggerUdfordringen

 

I efteråret udfordrede La Cucina Nada en række madbloggere, og udfordringen lød:

“Lav en anden madbloggers opskrift, eller genskab den i en nyfortolkning. Tør du være med?”

Der var stor opbakning i den lukkede gruppe på Facebook, så stor at Mad+Medier skrev om det i deres Nyhedsbrev, og det endte med at hele 54 madbloggere bed på krogen og tog imod udfordringen!

Efter lodtrækningen gik vi alle i tænkeboks, og det kom der nogle meget forskellige bud fra de mange køkkener ud af. Nogle testede blot en opskrift, og skrev deres kommentarer til hvordan opskriften fungerede for dem. Andre valgte at bruge komponenter fra en opskrift på den blog de fik tildelt. Og andre igen valgte helt at genfortolke en opskrift.

Bla blev en rødbedesuppe til en muffin, en simpel pastaret blev tryllet om til en kålrabi ravioli og der var dem der kom sukker og fedtstof i fedtfattige opskrifter, og omvendt. Kødspiseren der måtte kaste sig ud i vegetarens univers. Og dem der formåede at snige både blodpølse og bacon ind i opskrifter med tilhørsforhold i det søde køkken.

Der er stor opbakning til en anden runde, som nok får en lidt anden overskrift, så følg endelig #madbloggerudfordringen – også på Instagram!

Her kan du læse alle indlæggene:

Lækre bløde kanelsnegle med æblemos – Noget i Ovnen

Ananassalvieparfait med mandarin og karamelliseret ananas – Love and Lemongrass

Gulerodscupcakes med vaniljeprikket citronfrosting af hjemmelavet friskost – Det er bare sundt

Okse/grøntsagsboller med tomatsauce – Kogekonens Univers

Grov kartoffeltærte m. rødløg og bacon – Lykkes Mad

Grydestegt kylling med sovs – TildeMa(d)

Pizza med ricotta og spinat – Dyrbys Mad

Græskarcupcake – Cookvalley

Gule macarons – Kogekone

Porter is m.med krystaliseret hvid chokolade, æblesorbet, lidt blodpølse og rålakrids – Charlottes Køkken

Æblemos uden sukker – Sund Mums

Bananmuffins – Opholdsrum

Græskarsirup – Ellevild Madblog

Svinekæber i stout – Sjønnes Mad

Lækre horn med marcipan og chokolade – Anna-Mad

Æbletærte med glutenfri smuldredej – Brændstof

New Zealand snickers bars – Dronningemad

The Memphis Roadhouse experience at home… – Frøken Annes Køkken

Engelske muffin – Hvad skal vi bage?

Sund Chokolademousse, pære med estragon og marengs – MadetMere

Rødfisk på røget reje bisque – Gastromad

Banoffee pie med salt karamel – Matildenspitze

Bagt cheesecake med solbær og lakrids – Sofies Spisekammer

Maple Bacon Pecan Pie… – Klidmoster

And på tre måder – Raavare

Krydret æblesmør – Smag på maden

Grønkålschips med gærflager, tamari og ristet sesamolie – Mia Mad

Appelsinkage med Rosmain & Chili – Kager til kaffen

Kyllingeruller med ost – Ostesnak

Spiced latte chocolate chip cookies – Love and Lemongrass

Barbacoa – Hanne K´s verden

Kålrabi ravioli med svampe, græskarpuré og æblekerner – Food-mad

Krydrede rødbede LCHF cupcakes – Cupkageriget

Snitter – Gastronauten

Klassisk chokolademousse – Sukkerhjerte

SALTED CARAMEL FUDGE BROWNIES – Mit livs kogebog

Veneto gryte med touch av Boef Bourguignon – Mat og Urter

Små Gougéres med Laks og Rygeost – Cozy Cooking

S’mores Cupcakes – Copenhagencakes

American Apple Pie med svinefedt – Jonas Kogebog

Raw bites med dadler og chokolade – MADGLADMAD

Æblemuffins – Lemon she said

Mochaccino parfait m. chokoladecrme og ristede hasselnødder – La Cucina Nada

Fra initiativtageren skal lyde et kæmpe stort TAK.