Hvad er Madbloggernes Himmel?
Madbloggernes Himmel er en lukket gruppe for danske madbloggere på Facebook. Vi er ikke bundet sammen af en formand, vedtægter og en kasserer. Det, der binder os sammen er dels vores passion for mad og drikke, dels det at blogge om det. Har man en madblog, kan man blive optaget i Himlen, som faste skribenter plejer at kalde fællesskabet. Du kan besøge gruppen her.

Gensidig respekt
Madbloggernes Himmel sigter mod at være et rart sted at være for alle, og det sigter denne hjemmeside også mod. Så behandl andre, som du gerne selv vil behandles.

Findeopskrifter.dk som startskud
Hvorfor en hjemmeside? I oktober og november 2012 var der i Madbloggernes Himmel heftig debat om Findeopskrifter.dk, en opskriftsportal/opskriftssøgemaskine, som mange danske madbloggere havde fået tilbud om at blive en del af. Madbloggere blev kontaktet fra Findeopskrifter.dk — nogle op til 4-5 gange — med løfter om øget trafik og synlighed i onlinelandskabet.

Bagsiden af Findeopskrifter.dk-medaljen
Men der var en bagside ved medaljen, og denne bagside blev mere og mere tydelig efterhånden som flere madbloggere meldte sig sig og via et badge i deres sidebar støttede Findeopskrifter.dk med links. De overtog simpelthen bloggernes egne gode placeringer på primært Google, som 92% af danskerne anvender til at finde alt mellem himmel og jord, herunder opskrifter. På baggrund af debatten skrev en lang række bloggere om problemerne med Findeopskrifter, og indså samtidig at der ikke var nogen fælles webplatform, man kunne anvende til kommunikation om sagen for den brede befolkning. Det blev startskudet til denne hjemmeside, som i skrivende stund er in the making.

Jeg vil gerne bidrage
Har du en madblog, og er du medlem af Madbloggernes Himmel på Facebook er du meget velkommen til at bidrage til denne hjemmeside, som pt. fungerer lidt henad Wikipedia, hvor alle kan redigere opslag.